UneGatuaj – Nje bote me receta For PC – Latest Version For Windows (Free Download)

Rate this post

Në një botë me receta, unë jam UneGatuaj. Unë jam kuzhiniere profesioniste, dhe kam një pasion të madh për gatimin. Kur isha e vogël, në shtëpinë time kurorëzoheshin çdo festë me një darkë me receta të reja. Tani, si kuzhiniere profesioniste, jam e gatshme të gatuaj për çdo festë. Gatimi është arti im i preferuar dhe unë jam

The latest UneGatuaj – Nje bote me receta for PC has come up with a few updates that are better than the previous version. Want to know those? Here are they:

UneGatuaj – Nje bote me receta Andorid App Summary

Julian Vasa has developed the UneGatuaj – Nje bote me receta for Android. You can find it under the Food & Drink category on Play Store. Since its inception, UneGatuaj – Nje bote me receta has got over 83122+ users on board. For the user rating, it is currently holding a 4.7 rating and the latest version of it is 4.0.1

IFWb3rD22kLT1kYkmOdUHq7 FzuT5SodU2XVz9f9pfpxQ JK

b2lGHwtG2eUT FawgMLLAtFks rXOOobnCarkIRlR o5hRduOmjLmP6KtEQyy5JfpJFA

svUlDTRAwQxLext1sBZaxb1BKXi9ZTAw KXNezm Do w90FGq9tralRM1D6yGFCHpm0

The latest update of UneGatuaj – Nje bote me receta is Apr 19, 2021 for phones. You can’t use it on your PC directly. So, you have to use an Android emulator like BlueStacks Emulator, Memu Emulator, Nox Player Emulator, etc.

No worries, we will discuss the methods to run it on your computer using the emulators whether you use a PC or Mac. Follow the methods we’ve discussed below.

UneGatuaj – Nje bote me receta App Overview and Details

UneGatuaj ka marrë jete në vitin 2009, kur një vajzë me profesion ekonomiste dhe pasion kuzhinën, takon një djalë me profesion programues dhe pasion shijimin e ushqimit të mirë!
Ajo kishte receta pa fund të shkruara në copa letrash, revista të prera, printime… ai një dëshirë të madhe për ta ndihmuar dhe për të sprovuar veten në një faqe gatimi.
Ky aplikacion është krijuar për ju, që doni të gatuani çdo ditë diçka të re… dhe për ju të tjerët që nuk ja keni idene gatimit, por që keni deshirë të mësoni!

? Pjata të para
? Ëmbëlsira
? Pjata të dyta
? Antipasta
? Supa
? Menù për festa
⛱ Receta Verore
? Receta për fëmijë
? Kuzhina vegjetariane
? Menù javore

❤️ Recetat e preferuara
? Shpërndaj recetat me miqtë e tu
? 600+ receta të përgatitura dhe përshtatura me kujdes

✻ Mos harroni: Jeta është shumë e shkurter për të ngrënë ushqim të keq! ✻

Features of UneGatuaj – Nje bote me receta for PC

1. Pjata të para
2. Ëmbëlsira
3. Pjata të dyta
4. Antipasta
5. Supa
6. Menù për festa
7. Receta Verore
8. Receta për fëmijë
9. Kuzhina vegjetariane
10. Menù javore

Install “UneGatuaj – Nje bote me receta” on PC: Windows 10/8/7 & Mac

Installing UneGatuaj – Nje bote me receta on your PC won’t seem a big deal as it’s now, but only if you use NOX app player on your computer. It’s one of the most popular Android emulators you can use today. Let’s get you through the process of how to install UneGatuaj – Nje bote me receta on your PC using NOX:

  • First off, you need to download the NOX player on your computer from here and install it by double clicking the installer.
  • The installation will take a few minutes depending on how fast your PC is. Then, click on launch and run the emulator.
  • Inside the emulator, you can see the Google Play store icon on the top right corner area. Click on it.
  • Play store will ask you to log into your account. Here, use your Google email and password to log in.
  • Then, you can see the play store interface. On the search bar, you need to type UneGatuaj – Nje bote me receta and hit enter to search for it.
  • Once the results come up, you can see the UneGatuaj – Nje bote me receta as the first result. Hit install under this result and it will download and install on your PC.
  • After installation, you can launch the app from the shortcut button or directly from the Play store form the Open button.
UneGatuaj – Nje bote me receta App Specification
App Name: UneGatuaj – Nje bote me receta On Your PC
Devoloper Name: Julian Vasa
Latest Version: 4.0.1
Android Version: 6.0
Supporting OS: Windows,7,8,10 & Mac (32 Bit, 64 Bit)
Package Name: com.unegatuaj
Download: 83122+
Category: Food & Drink
Updated on: Apr 19, 2021
Get it On:

Download

Whats New In this UneGatuaj – Nje bote me receta?

Shume receta te reja, rifreskim i disa recetave ekzistuese dhe korrigjime te vogla gramatikore

Conclusion

UneGatuaj – Nje bote me receta is a great application for finding recipes for any occasion. With a large variety of recipes to choose from, users can find the perfect dish for any occasion. The application is easy to use, and includes step-by-step instructions for each recipe.

So, did you find the guide on how to download the UneGatuaj – Nje bote me receta for PC above? If you did, or if you have any questions regarding it, do comment and let us know. We’re here to help.

Disclaimer

We refer the ownership of This UneGatuaj – Nje bote me receta to its creator/developer. We don’t own or affiliate for UneGatuaj – Nje bote me receta and/or any part of it, including its trademarks, images, and other elements.

Here at pcappsreview, we also don’t use our own server to download the UneGatuaj – Nje bote me receta. We refer to the official server, store, or website to help our visitors to download the UneGatuaj – Nje bote me receta.

If you have any query about the app or about pcappsreview, we’re here to help you out. Just head over to our contact page and talk your heart to us. We’ll get back to you ASAP.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0

Leave a Comment